Povratak na vrh

FERM LIVING KIDS COLLECTION 

savjeti za uređenje dječje sobe 

 

Sobe vaših malenih služe im kao utočište: mjesto koje je samo njihovo, gdje su slobodni, odvojeni od ograničenja i očekivanja vanjskog svijeta. Savjeti za uređenje dječje sobe pomoći če vam stvoriti skladan prostor u kojem će se djeca moći slobodno igrati, učiti, odmarati i napuniti – ali najvažnije od svega, koje će biti poticaj za njihovu vlastitu kreativnost.

 

Uložite u kvalitetne komade koji neće brzo dosaditi  

Poznata je činjenica kako djeca prebrzo odrastaju. Razmislite o ulaganju u komade u kojima će vaše dijete moći uživati nekoliko godina. Komadi poput Toro Play Kitchen i kolekcije Funkis Kuća stvoreni su da traju. 

Neutralni i kvalitetni materijali od kojih su proizvodi napravljeni, postaju prazna platna za dječju maštu i ideje. No, i kada dođe trenutak da ih vaše dijete preraste, možete ovim bezvremenskim proizvodima dati novu namjenu. Možda ih preuzmu mlađa braća i sestre te ispune svojim kreativnim idejama ili ih možete proslijediti dalje članovima obitelji, prijateljima…  

 

 

 

 

Skladištenje, skladištenje, skladištenje… 

Svi dobro znamo koliko dječja soba može biti kaotična. Ponekad sama količina stvari može biti iscrpljujuća. Ali, važno je imati na umu kako dječja spavaća soba nije samo prostor za igru i rekreaciju. Ona je i prostor za odmor i oporavak nakon dugog aktivnog dana. 

Pomozite stvoriti osjećaj ravnoteže u sobi vašeg djeteta funkcionalnim i zabavnim rješenjima za spremanje stvari. Na taj način možete lakše uključiti svoju djecu u postupak pospremanje igračaka. Za to dobro dođu kutije Paper Pulp Box i košare Braided Storage.

Odgovarajuće osvjetljenje 

Kao i u svakoj sobi u domu, odabir odgovarajućeg osvjetljenja dječje sobe utjecat će na to kako vaše dijete koristi prostor. Odaberite centralnu toplu i difuznu rasvjetu  kojoj male ruke mogu lako pristupiti čim uđu u sobu. Braided lampshade odličan su primjer sjenila prirodnog izgleda i  ručne izrade idealne za glavni luster u sobi. Svjetiljke s koncentriranijim svjetlom koristite uz središnje radno mjesto ili prostor za igru. 

 
Razigrani tepisi 

Tepisi su zabavan i jednostavan način za uvođenje novog senzornog elementa u prostor vašeg mališana. Mekani tepisi od vune ili pamuka pružit će udoban prostor za igranje. Prostirke od prirodnih vlakana poput jute ili ratana dodat će još jedan teksturni element za istraživanje malim prstima. 

Razmislite o zaigranim oblicima i uzorcima koji uključuju maštu i pozivaju na razgovor – poput karte svijeta ili njihove omiljene životinje- Jute carpet i Tufted rug. Ni tekstil ne mora uvijek biti na podu! Objesite djetetov omiljeni sag ili pokrivač na zid i stvorite razigrano i jedinstveno zidno rješenje koje poziva na interakciju i dodir.  

 

 
Slobodno ‘ukradite’ i pokoji komad za sebe

Zašto ne biste napravili mjesta za neke od omiljenih dječjih komada u vašem zajedničkom životnom prostoru? 

Dizajniranje dječjeg prostora u dnevnoj sobi ili kuhinji pružit će vam priliku za zajedničku igru i vježbanje mašte. Kreirajte zajedničke recepte i popijte imaginarnu kavu uz Toro playing kitchen ili sanjajte nove poduhvate u platnenom šatoru Tent jednostavnih, smirujućih boja u čijim estetskim vrijednostima mogu uživati i roditelji i djeca. 

 

FacebookLinkWebsite

 

Post a Comment