Povratak na vrh

ferm LIVING od sada u Dizajnholiku

Novost u Dizajnholiku je ferm LIVING. Danska tvrtka osnovana 2006.godine specijalizirana u razvoju i izradi namještaja i predmeta u veoma prepoznatljivom stilu. O sebi pišu:

„Život je prepun kontrasta.
Kako usmjeravamo očekivanja i snove u potrazi za svrhom i ugodom, težimo životu u balansu između trenutaka kaosa, spokoja i sreće. Prostor gdje možemo biti ono što jesmo, shvatiti prave vrijednost i osjećati se kao kod kuće. Temeljeno na strasti prema autentičnom dizajnu i čistoj funkcionalnosti, sami sebe izazivamo na oblikovanje budućnosti i kreiranje proizvoda koji će nam pomoći da izbalansiramo život.
Naše meke linije, bogate teksture i duboke boje dozvoljavaju Vam da kreirate autentičnu i skladnu atmosferu, dok avangardni oblici, izražajni uzorci i zanimljivi detalji dati dojam neočekivanog.
Iz naše baze u Kopengahenu surađujemo s obrtnicima i majstorima diljem svijeta, stvarajući fuziju skandinavskog stanja svijesti s globalnim umijećima i tradicijom.
Svoju odgovornost prema ljudima i Planetu shvaćamo veoma ozbiljno i isto očekujemo od naših partnera.
Stvaramo kolekcije namještaja, asesoara i rasvjete kako biste Vi mogli stvoriti prostor u kojem ćete se osjećati ugodno.
Dobro došli kući!“