Povratak na vrh
MAMBO
MAMBO
MAMBO

Dostupno uz narudžbu

MAMBO

280,00 

+
-
Compare
Opis

Stolić Mambo

Dizajn: Marco Oggian, Qeeboo 

Materijal: drvo

Dimenzije: 40 x 25 x 40 cm

Boje: Multicolour

Više o proizvodu

Otkrijte stolić Mambo, veselu zmiju koji pripada kolekciji neobičnih stolića dizajnera Marca Oggiana za Qeeboo. Svaki stolić predstavlja jednu životinju, pa se tako kolekcija sastoji od zmije, kita, deve i slona. Svi stolići su živopisnih boja, zanimljivog oblika i ludo će se uklopiti u domove odvažnih. Super funkcioniraju u razigranim dječjim sobama. Mogu se koristiti isključivo za unutrašnju upotrebu. 

O proizvođaču 

Qeeboo je talijanski brend nove generacije. Prisutan je na dizajnerskoj sceni od 2016. Stefano Giovannoni imao je viziju emocionalno dizajniranih proizvoda sa snažnim narativima, namijenjenih ne isključivo određenoj skupini ljudi već svima. Nakon što su stvoreni, predmeti su stavljeni pred izazov, odnosno mogućnost individualnih interpretacija u kojima započinju svoj novi vijek i život. 

Tendencija tvrtke Qeeboo je da na fantastičan način reinterpretiraju ikone naše mašte uz efekt iznenađenja. Rezultat su kolekcije pametnih, originalnih i neočekivanih  proizvoda. Stefano Giovannoni u suradnji s grupom vrhunskih međunarodnih dizajnera stvara izvanredne predmete, integrirajući na zaigrani i pripovjedački način, različite stilove i likove. Čarobna mješavina tehnologija, izuma i industrijske proizvodnje rezultira raznolikim objektima s naglaskom na emocionalnom dizajnu. Primjeri toga su predmeti Meksiko, Killer ili Capitol, koji se mogu koristiti kao sjedalo, stol, svjetiljka, vaza, žardinjera ili posuda za hlađenje pjenušca, dopuštajući svojim dizajnom svakom korisniku slobodu interpretacije i upotrebe. 

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 8 kg
Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAMBO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: