Povratak na vrh
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER
CLICK SUNROCKER

Dostupno uz narudžbu

CLICK SUNROCKER

459,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Click sunrocker ležaljka

Dizajner: Henrik Pedersen, HOUE

Materijal: metalne noge, plastične lamele, rukonasloni od bambusa

Dimenzije: H:32/90 x W:64 x L:180 cm

Boja: Pine green, Paprika, Black, Sand, Dark Brown, Dark Grey, Olive Green,

Dusty Light Green, Petrol, Dusty Light Blue, Pigeon blue,

Dark blue, Multi color 1 (Red/Yellow), Multi color 2 (Blue/Green)

 

CLICK Sunrocker je ležaljka nastala kao mali dizajnerski eksperiment koji je uspio! Koristite sebe, svoje tijelo, kao kontrapunkt i vaš pomak težine određuje ostajete li u sjedećem položaju ili ležećem položaju. Nemojte dirati ništa. Samo se nagnite naprijed ili natrag. Sjedni, lezi. Tako jednostavno.

Za Henrika Pedersena dizajn predstavlja ključan element koji je sastavni dio njegovog bića. Pedersen uživa u stvaranju forme i funkcije koja ljudima otvara nove mogućnosti i pokreće njihovu strast. Glavnu inspiraciju pronalazi u neo skandinavskom dizajnu, pod utjecajem je atmosfere Londona i humora Amsterdama te često koketira s elementima koji se međusobno isprepliću i spajaju stvarajući u konačnici  jednostavan i pročišćen izgled proizvoda.

HOUE je danska dizajnerska tvrtka osnovana 2007. godine. Proizvodnja se odvija kroz suradnju s poznatim, uglednim tvornicama s kojima HOUE usko surađuje već nekoliko godina. Njihovi proizvodi nisu namijenjeni za masovnu proizvodnju. Svaki detalj i komponenta namještaja je pažljivo definirana kako bi se u konačnici stvorio unikatan proizvod, uz naglasak na udobnost postignutu kroz izvrstan dizajn. Filozofija danske tvrtke počiva na luksuzu koji je dostupan zahvaljujući odabiru pravih materijala i rješenja. Danska tvrtka u svojoj ponudi ima kolekcije namijenjene korištenju u interijerima i eksterijerima, uz zadovoljenje visokih standarda koje su postavili po pitanju dizajna, cijene i kvalitete.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 15 kg
BOJA

Pine green, Paprika, Black, Sand, Dark Brown, Dark Grey, Olive Green, Dusty Light Green, Petrol, Dusty Light Blue, Pigeon blue, Dark blue, Multi color 1, Multi color 2

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLICK SUNROCKER”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: