Povratak na vrh
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR
CLICK ROCKING CHAIR

Dostupno uz narudžbu

CLICK ROCKING CHAIR

439,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Click stolac za ljuljanje

Dizajner: Henrik Pedersen, HOUE

Materijal: metalmi okvir, plastične lamele, rukonasloni i skije od bambusa

Dimenzije: H:38/91,5 x W:64 x L:99,5 cm

Boja: Pine green, Paprika, Black, Sand, Dark Brown, Dark Grey, Olive Green,

Dusty Light Green, Petrol, Dusty Light Blue, Pigeon blue,

Dark blue, Multi color 1 (Red/Yellow), Multi color 2 (Blue/Green)

Click stolac za ljuljanje, rocking stolac je stolac u kojem većina ljudi voli sjediti. Odrasli i djeca. Tijelo će se odmarati dinamičnim pokretima ljuljačke – i možete se samo složiti da ova stolica za ljuljanje odgovara ugodnoj udobnosti na svim razinama. Nitko vam neće zabraniti da ovaj stolac koristite ne samo vani, već i u interijerima. 

Za Henrika Pedersena dizajn predstavlja ključan element koji je sastavni dio njegovog bića. Pedersen uživa u stvaranju forme i funkcije koja ljudima otvara nove mogućnosti i pokreće njihovu strast. Glavnu inspiraciju pronalazi u neo skandinavskom dizajnu, pod utjecajem je atmosfere Londona i humora Amsterdama te često koketira s elementima koji se međusobno isprepliću i spajaju stvarajući u konačnici  jednostavan i pročišćen izgled proizvoda.

HOUE je danska dizajnerska tvrtka osnovana 2007. godine. Proizvodnja se odvija kroz suradnju s poznatim, uglednim tvornicama s kojima HOUE usko surađuje već nekoliko godina. Njihovi proizvodi nisu namijenjeni za masovnu proizvodnju. Svaki detalj i komponenta namještaja je pažljivo definirana kako bi se u konačnici stvorio unikatan proizvod, uz naglasak na udobnost postignutu kroz izvrstan dizajn. Filozofija danske tvrtke počiva na luksuzu koji je dostupan zahvaljujući odabiru pravih materijala i rješenja. Danska tvrtka u svojoj ponudi ima kolekcije namijenjene korištenju u interijerima i eksterijerima, uz zadovoljenje visokih standarda koje su postavili po pitanju dizajna, cijene i kvalitete.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 15 kg
BOJA

Pine green, Paprika, Black, Sand, Dark Brown, Dark Grey, Olive Green, Dusty Light Green, Petrol, Dusty Light Blue, Pigeon blue, Dark blue, Multi color 1, Multi color 2

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLICK ROCKING CHAIR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: