Povratak na vrh
X-CHAIR
X-CHAIR
X-CHAIR
X-CHAIR

Dostupno uz narudžbu

X-CHAIR

380,00 

+
-
Compare
Opis

Stolac X, set od 2 

Dizajn: Nika Zupanc, Qeeboo 

Materijal: drvo, tkanina

Dimenzije: 47,8 x 46,8 x 81,2 cm

Boje: bijela s uzorkom

Više o proizvodu

Stolac X, kojeg je dizajnirala Nika Zupanc, inspiriran je simbolom “x”, karakterističnim elementom na naslonu stolaca. Opremljen sofisticiranom presvlakom s cvjetnim motivima u punom proljetnom cvatu za dodatnu udobnost. Dolazi u kompletu od dva komada.

O proizvođaču 

Qeeboo je talijanski brend nove generacije. Prisutan je na dizajnerskoj sceni od 2016. Stefano Giovannoni imao je viziju emocionalno dizajniranih proizvoda sa snažnim narativima, namijenjenih ne isključivo određenoj skupini ljudi već svima. Nakon što su stvoreni, predmeti su stavljeni pred izazov, odnosno mogućnost individualnih interpretacija u kojima započinju svoj novi vijek i život. 

Tendencija tvrtke Qeeboo je da na fantastičan način reinterpretiraju ikone naše mašte uz efekt iznenađenja. Rezultat su kolekcije pametnih, originalnih i neočekivanih  proizvoda. Stefano Giovannoni u suradnji s grupom vrhunskih međunarodnih dizajnera stvara izvanredne predmete, integrirajući na zaigrani i pripovjedački način, različite stilove i likove. Čarobna mješavina tehnologija, izuma i industrijske proizvodnje rezultira raznolikim objektima s naglaskom na emocionalnom dizajnu. Primjeri toga su predmeti Meksiko, Killer ili Capitol, koji se mogu koristiti kao sjedalo, stol, svjetiljka, vaza, žardinjera ili posuda za hlađenje pjenušca, dopuštajući svojim dizajnom svakom korisniku slobodu interpretacije i upotrebe. 

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 30 kg
Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “X-CHAIR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: