Povratak na vrh
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN
TEACUP TARIN

Dostupno uz narudžbu

TEACUP TARIN

59,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Šalica za čaj Tarin

Dizajn: Tarin, Seletti

Materijal: porculan

Dimenzija: 5,8 x 10cm

Varijante: Giunone, Pomona, Prosperna, Tacita, Cerere, Bellona, Minerva, Vittoria, Forturna, Rumina, Vesta, Bona Dea

U setu su uključeni šalica, tanjurić i žličica.

Više o proizvodu

Šalice za čaj Tarin dio su kolekcije “Guiltless” koje je dizajnirala fotografkinja Lady Tarin za Seletti. “Guiltless” je više od šalice čaja – to je elegancija zavođenja. Ekscentrična i provokativna, kolekcija prkosi tabuima omogućujući vam da uživate u eleganciji zavođenja. Nevjerojatan portreti svakodnevnog života oslikani su kroz brojne fotografije na dnu šalice, kako bi poslijepodnevni čaj učinili umjetničkom i senzualnom aferom. Vaši gosti neće znati što se skriva na dnu do zadnjeg gutljaja! Svaka šalica iz kolekcije dolazi s tanjurićem i žličicom.

O dizajneru

Lady Tarin milanska je fotografkinja čija je tema radova njeno osobno istraživanje usmjereno na shvaćanje erotizma kao životne snage. Tarin je završila Akademiju za likovne umjetnosti u Bolonji te zagovara da žena mora živjeti vlastito tijelo, odnosno pripadati sebi. Kao žena može shvatiti intimu druge žene, kako bi prikazala identifikaciju sebe u igri promišljanja. Preferira analognu fotografiju.

O proizvođaču

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art. Kolekcije se sastoje od proizvoda u kojima se savršeno, ponekad i luckasto spajaju umjetnost i funkcionalnost te se takvim proizvodima šalje poruka kako oblik i funkcija ne moraju biti jedno. Selettijevi predmeti svakako potiču korisnika na drukčiji pristup svakodnevici, pružajući mu jedinstven, osoban i zabavan životni stil.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 0,5 kg
Varijanta

Giunone, Pomona, Prosperna, Tacita, Cerere, Bellona, Minerva, Vittoria, Forturna, Rumina, Vesta, Bona Dea

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TEACUP TARIN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: