Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

BJORK POUF

3.010,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Tabure Bjork

Dizajn: Lena Bergstrom, Design House Stockholm

Materijal: vuna, koža

Dimenzije: Ø40 x 40 cm, 2.2 kg

Boja: Svijetlo siva, Tamno siva

Tabure Bjork je ručno tkan i šivan. Dizajnerica Lena Bergstrom je rekla nešto više o ovoj kolekciji u kojoj se nalaze i tepisi. “Breza, drvo koje je moguće naći po cijeloj Švedskoj, je moja inspiracija za ovu kolekciju. Zahvaljujući odabranom tekstilu, u prostoru se kreira predivna površina prirodna poput kamena ili drveta. Za mene je Bjork kao poezija, tihi šapat u sobi.” Švedska riječ “Björk”znači breza i stoga predstavlja logičan izbor za ovu kolekciju. Ekspresija tkane strukture podsjeća na crne i bijele dijelove debla breze, dok kožnati dijelovi predstavljaju samu koru. Vuna je poznata po mekoći, ali i po otpornosti koju ima zahvaljujući prirodnim uljima.

Lena Bergström je veteranka u svijetu dizajna, čija se stručnost gradila kroz godine rada. To je sasvim jasno već s prvim pogledom na njezina djela. Bergström pokazuje iznimno poštovanje i ljubav prema materijalima koje koristi, neovisno o tome radi li sa staklom, metalom ili tekstilom.

Design House Stockholm se, umjesto deklariranja kao tradicionalni proizvođač, više voli definirati kao izdavač dizajnerskih predmeta. Tvrtka surađuje s dizajnerima baš kao što izdavačke kuće surađuju s autorima. Ono što traže, su proizvodi s vlastitim karakterom, a koji donose nešto novo. Tvrtka surađuje s poznatim dizajnerima, kao i onima koji tek pokušavaju pronaći svoje mjesto na sceni – s fokusom na razvoj umjesto isticanja imena!

LinkWebsite

Dodatne informacije
BOJA

Svijetlo siva, Tamno siva

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BJORK POUF”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…