Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

BANANA LAMP

1.150,00kn1.765,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Svjetiljka banana

Dizajn: Studio JOB, Seletti

Materijal: staklo, porculan

Varijante i dimenzije:

Huey – 30 x 21 x H20 cm

Dewey – 33 x 23,5 x H19 cm

Louie – 26 x 15 x H30 cm

Phooey – 15 x 13,5 x H43 cm

Duljina kabla: 2,5 m

Izvor svjetlosti:  6W – 3000K – 480 lumen,  Input 220 V – Output 36V – 50 Hz

Boja: žuta, zlatna

Napomena: Pogodno za korištenje isključivo u interijerima.

Više o proizvodu

Primarno izvedena u bronci, svjetiljka banana otkačenog Studia JOB, izlagana je u galerijama diljem svijeta. U suradnji sa Selettijem, svjetiljke su proizvedene u porculanu s pozlatom kako bi bile dostupne širim masama ljudi. Ova svjetiljka je pravi primjer vanzemaljske kreativnosti. Svjetiljke su dostupne u žutoj i zlatnoj boji, u 4 varijante. Hoće li Huey, Dewey, Louie ili Phooey postati vaš novi najbolji prijatelj?

O dizajneru

Studio JOB je dizajnerski studio smješten u Antwerpenu, Belgija. Vodeći dizajneri tog kreativnog studija su Job Smeets i Nynke Tynagel. Studio je osnovao sam Job nakon završetka fakulteta 1998.godine, a Tynagel mu se pridružio dvije godine kasnije. Danas Studio čini tim mladih i kreativnih pojedinaca čiji projekti su prepoznatljivi i popularni diljem svijeta. Surađivali su i surađuju sa svjetskim imenima poput Selettija, Moooija, Alessija, L’Oreala, Land Rovera, Godivae, Swarovskog i mnogih drugih.  Radovi Studija Job su izlagani u njujorškoj MoMA-i, Victoria & Albert Muzeju u Londonu, Guggenheim-u i mnogim drugim svjetski poznatim muzejima.

O proizvođaču

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art.
 
FacebookLinkWebsite
Dodatne informacije
VARIJANTA

Huey, Dewey, Louie, Daisy, Phooey

BOJA

Žuta, Zlatna

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BANANA LAMP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…