Povratak na vrh
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE
BURLESQUE

Dostupno uz narudžbu

BURLESQUE

304,00 561,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Svijećnjak Burlesque

Dizajn: Selab, Seletti

Materijal: smola

Varijante i dimenzije:

The wise chimpanzee – H48 cm

Mermaid – H48 cm Clown – H48 cm

The life logic – H60 cm

The no evil monkeys – H60 cm

Boja: bijela, crna

Više o proizvodu

Svijećnjak Burlesque je dio kolekcije baroknih svijećnjaka dostupnih u crnoj i bijeloj boji. Eklektičnog stila, izazvati će efekt iznenađenja u svakom interijeru! Dolaze s motivima čimpanzi, klaunova, morskih sirena, lubanje i zmija. Ovaj nekonvencionalan svijećnjak je idealan izbor ako želite kreirati neubičajeni prostor snažnog vizualnog identiteta ili kao poklon za one koji vole malo “pomaknuti” stil.

O dizajneru

Stefano Seletti je 1988. godine zajedno sa svojom sestrom Mariom, Vittorijem Bonijem i Studiom Badini CreaTeam osnovao Selab – kreativni laboratorij koji se uvijek iznova trudi kreirati proizvode s ekspresijom funkcije, provokacije i snage. Od osnutka do danas Selab je Selettijev glavni izvor kreativnosti. Njihov cilj je sakupiti što više ideja u kreativnu eksploziju koja uključuje menadžere projekata, grafičke dizajnere, proizvodnju, kupce i suradnju s arhitektima i dizajnerima.

O proizvođaču

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art. Kolekcije se sastoje od proizvoda u kojima se savršeno, ponekad i luckasto spajaju umjetnost i funkcionalnost te se takvim proizvodima šalje poruka kako oblik i funkcija ne moraju biti jedno. Selettijevi predmeti svakako potiču korisnika na drukčiji pristup svakodnevici, pružajući mu jedinstven, osoban i zabavan životni stil.
 
FacebookLinkWebsite
Dodatne informacije
Težina N/A
VARIJANTA

The wise chimpanzee, Mermaid, Clown, The life logic, The no evil monkeys

BOJA

Bijela, Crna

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BURLESQUE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…