Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

BURLESQUE

2.340,00kn4.320,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Svijećnjak Burlesque

Dizajn: Selab, Seletti

Materijal: smola

Varijante i dimenzije:

The wise chimpanzee – H48 cm

Mermaid – H48 cm Clown – H48 cm

The life logic – H60 cm

The no evil monkeys – H60 cm

Boja: bijela, crna

Više o proizvodu

Svijećnjak Burlesque je dio kolekcije baroknih svijećnjaka dostupnih u crnoj i bijeloj boji. Eklektičnog stila, izazvati će efekt iznenađenja u svakom interijeru! Dolaze s motivima čimpanzi, klaunova, morskih sirena, lubanje i zmija. Ovaj nekonvencionalan svijećnjak je idealan izbor ako želite kreirati neubičajeni prostor snažnog vizualnog identiteta ili kao poklon za one koji vole malo “pomaknuti” stil.

O dizajneru

Stefano Seletti je 1988. godine zajedno sa svojom sestrom Mariom, Vittorijem Bonijem i Studiom Badini CreaTeam osnovao Selab – kreativni laboratorij koji se uvijek iznova trudi kreirati proizvode s ekspresijom funkcije, provokacije i snage. Od osnutka do danas Selab je Selettijev glavni izvor kreativnosti. Njihov cilj je sakupiti što više ideja u kreativnu eksploziju koja uključuje menadžere projekata, grafičke dizajnere, proizvodnju, kupce i suradnju s arhitektima i dizajnerima.

O proizvođaču

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art. Kolekcije se sastoje od proizvoda u kojima se savršeno, ponekad i luckasto spajaju umjetnost i funkcionalnost te se takvim proizvodima šalje poruka kako oblik i funkcija ne moraju biti jedno. Selettijevi predmeti svakako potiču korisnika na drukčiji pristup svakodnevici, pružajući mu jedinstven, osoban i zabavan životni stil.
 
FacebookLinkWebsite
Dodatne informacije
VARIJANTA

The wise chimpanzee, Mermaid, Clown, The life logic, The no evil monkeys

BOJA

Bijela, Crna

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BURLESQUE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…