Povratak na vrh
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70
SOFT EDGE 70

Dostupno uz narudžbu

SOFT EDGE 70

170,00 191,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Stolac Soft Edge 70

Dizajn: Iskos-Berlin, HAY

Materijal: bojani/kromirani čelik, modelirana šperploča

Dimenzije: W37.5 X D37.5 X H47.5 cm

Boja: Sjedište – Black, Clear lacquered, Dusty green, Fall Red, Hunter, Smoked, Soft Black, Soft Grey

Baza – Chrome, Black, Fall Red, Soft Grey

Više o proizvodu

Istraživajući inovativne metode modeliranja šperploče, Iskos – Berlin je spojio snažne linije s izuzetnom lakoćom kako bi se kreirala trodimenzionalnost, koja se inače ne može postići s dvodimenzionalnom šperpločom. Rubovi sjedišta su izuzetno tanki. Soft Edge je dizajniran sa svrhom pružanja udobnosti ljudskom tijelu prilikom konstantnog pokreta. Njegova snaga, zajedno s funkcionalnošću i stabilnošću, osigurava godine svakodnevnog korištenja u javnim i intimnim okruženjima – od poslovnih prostora  do kućnih ambijenata.

O dizajneru

Iskos-Berlin je dizajnerski duo kojeg čine Aleksej Iskos i Boris Berlin, osnovan 2010. godine s bazom u Kopenhagenu. Njihov pristup je “dozvoliti dizajnu da govori za sebe”. Posebnu pažnju pridaju materijalima koji često definiraju smjer u kojem će se razvijati njihovi proizvodi. Zbog svog istraživačkog duha često koriste nove tehnologije i tek razvijene nove materijale. Iskos-Berlin je za HAY kreirao Soft Edge kolekciju stolaca i barskih stolaca.

O proizvođaču

Dizajnerska tvrtka HAY je osnovana 2012. godine. Motivirana činjenicom da svatko ima pravo na dobar dizajn, tvrtka nastoji kroz inovativan pristup odgovoriti na suvremene potrebe, stvarajući kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama. Ta ideja je oduvijek bila i ostala sama srž djelovanja tvrtke. Suosnivači i kreativni direktori Mette i Rolf Hay surađuju s najboljim dizajnerima diljem svijeta kako bi razvili visokokvalitetne proizvode dostupne širim masama. Dizajneri s kojima surađuju nisu samo poznata, iskusna lica, već i mlade, talentirane nade – svi oni koji mogu ponuditi pametne, promišljena i nekonvencionalne ideje, a koje se mogu realizirati u inovativnoj formi.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina N/A
NOGE

Chrome, Black, Fall Red, Soft Grey

SJEDIŠTE

Black, Clear lacquered, Dusty green, Fall Red, Hunter, Smoked, Soft Black, Soft Grey

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SOFT EDGE 70”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: