Povratak na vrh
RIBBON MIRROR
RIBBON MIRROR
RIBBON MIRROR
RIBBON MIRROR
RIBBON MIRROR
RIBBON MIRROR
RIBBON MIRROR

Dostupno uz narudžbu

RIBBON MIRROR

199,00 450,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Ogledalo Ribbon

Dizajn: Nika Zupanc, Qeeboo 

Materijal: polipropilen

Dimenzije: 60 x 3 x 83 cm

Boje: Black, White, Pink, Gold, Silver, Pink Gold

Više o proizvodu

Ogledalo Ribbon, najnoviji je dodatak ikoničkoj seriji Ribbon. Proširujući obitelj Ribbon, okruglo ogledalo promjera 55 cm prati karakteristike ostalih proizvoda koji čine ovu kolekciju.  Postoji nešto smjelo u ovom predmetu čija je ‘slatkoća’ i dopadljivost umješno kontrolirana kako nebi prešla u sladunjavost. U njemu su pristutna sva konotativna očekivanja koja pobuđuje mašna, prvenstveno element iznenađenja i iščekivanja kada primamo lijepo umotan poklon.

O proizvođaču 

Qeeboo je talijanski brend nove generacije. Prisutan je na dizajnerskoj sceni od 2016. Stefano Giovannoni imao je viziju emocionalno dizajniranih proizvoda sa snažnim narativima, namijenjenih ne isključivo određenoj skupini ljudi već svima. Nakon što su stvoreni, predmeti su stavljeni pred izazov, odnosno mogućnost individualnih interpretacija u kojima započinju svoj novi vijek i život. 

Tendencija tvrtke Qeeboo je da na fantastičan način reinterpretiraju ikone naše mašte uz efekt iznenađenja. Rezultat su kolekcije pametnih, originalnih i neočekivanih  proizvoda. Stefano Giovannoni u suradnji s grupom vrhunskih međunarodnih dizajnera stvara izvanredne predmete, integrirajući na zaigrani i pripovjedački način, različite stilove i likove. Čarobna mješavina tehnologija, izuma i industrijske proizvodnje rezultira raznolikim objektima s naglaskom na emocionalnom dizajnu. Primjeri toga su predmeti Meksiko, Killer ili Capitol, koji se mogu koristiti kao sjedalo, stol, svjetiljka, vaza, žardinjera ili posuda za hlađenje pjenušca, dopuštajući svojim dizajnom svakom korisniku slobodu interpretacije i upotrebe. 

Dodatne informacije
Težina 7 kg
Boja

Black, White, Pink, Gold, Silver, Pink Gold

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RIBBON MIRROR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: