Povratak na vrh
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY
RIBBON CHAIR BABY

Dostupno uz narudžbu

RIBBON CHAIR BABY

89,00 169,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Stolac Ribbon Baby

Dizajn: Nika Zupanc za Qeeboo 

Materijal: polipropilen 

Dimenzije (D x Š x V): 33 x 33 x 58 cm

Visina sjedišta: 32 cm 

Boja: Pink, White, Light Blue

Moguća kupnja pojedinačnog stolca ili seta od 2 komada. 

Napomena o održavanju: Brisanje suhom krpom. 

O proizvodu

Stolac Ribbon odličan je primjer ženstvenog dizajna. Vrpca koja sačinjava mašnu, ujedno jedini element naslona stolca, dočarava izvanredno romantičan svijet, svijet ružičaste boje. 

Postoji nešto smjelo u ovom predmetu čija je ‘slatkoća’ i dopadljivost umješno kontrolirana kako nebi prešla u sladunjavost. U njemu su pristutna sva konotativna značenja koja pobuđuje mašna, prvenstveno element iznenađenja lijepo umotanog poklona.

Stolac je idealan odabir za sve one koji su dovoljno hrabri odabrati nešto neočekivano.

O dizajnerici

Nika Zupanc u najboljem slučaju izražava ženstven i romantičan pristup dizajnu, oslikavajući svoj imaginarni svijet daškom kazališta i “noir filma”. Stvaranje ikoničnih i emocionalnih objekata koji neprestano reinterpretiraju modernu kulturu i suvremeni dizajn prepoznala je i ikona u dizajnerskom svijetu, milanska galeristica Rossanna Orlandi kojoj je Nika Zupanc redovni gost u njenoj kultnoj galeriji. 

O proizvođaču 

Qeeboo je talijanski brend nove generacije koji je na dizajnerskoj sceni prisutan od 2016. godine. Stefano Giovannoni imao je viziju emocionalno dizajniranih proizvoda sa snažnim narativima, namijenjenih ne isključivo određenoj skupini ljudi već svima. Nakon što su stvoreni, predmeti su stavljeni pred izazov, odnosno mogućnost individualnih interpretacija u kojima započinju svoj novi vijek i život. 

Tendencija tvrtke Qeeboo je da na fantastičan način reinterpretiraju ikone naše mašte uz efekt iznenađenja, a rezultat su kolekcije pametnih, originalnih i neočekivanih  proizvoda. Stefano Giovannoni u suradnji s grupom vrhunskih međunarodnih dizajnera stvara izvanredne predmete, integrirajući na zaigrani i pripovjedački način, različite stilove i likove. Čarobna mješavina tehnologija, izuma i industrijske proizvodnje rezultira raznolikim objektima s naglaskom na emocionalni dizajn. Primjeri toga su objekti Meksiko, Killer ili Capitol, koji se mogu koristiti kao sjedalo, stol, svjetiljka, vaza, žardinjera ili kuler za šampanjac, dopuštajući svojim dizajnom svakom korisniku slobodu interpretacije i upotrebe. 

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 3 kg
BOJA

Pink, White, Light Blue

KOLIČINA

Pojedinačan, Set

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RIBBON CHAIR BABY”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: