Povratak na vrh
FIREGLOBE
FIREGLOBE
FIREGLOBE
FIREGLOBE
FIREGLOBE

Dostupno uz narudžbu

FIREGLOBE

400,00 

+
-
Compare
Opis

Prijenosni kamin FireGlobe

Dizajn: Tools, Eva Solo

Materijal: emajlirani čelik, plastificirani aluminij

Veličina: Ø64cm x H75cm

Napomena: Ne koristiti na drvenim podovima ili drugim zapaljivim površinama.

O proizvodu

Ništa nije ugodnije od okupljanja oko krijesa, a s prijenosnim kaminom FireGlobe lako je i sigurno zapaliti vatru izravno na terasi ili negdje drugdje u vrtu. Plastificiran aluminij pomaže istaknuti treperave zlaćane plamenove. Kamin stvara savršeno raspoloženje i toplinu kad vas zagrije vani. FireGlobe je izgledom gotovo skulpturalan, a njegova kupolasta forma pomaže u zaštiti protiv vjetra. Lijepo će se uklopiti s ostalim proizvodima za eksterijer tvrtke Eva Solo. Prijenosni kamin FireGlobe možete koristiti u svim godišnjim dobima i s lakoćom ga možete premjestiti zahvaljujući šupljini na vrhu koja djeluje kao ručka.

Otpuštena rešetka na dnu kupole osigurava odgovarajuću ventilaciju, dok tri nožice drže kamin dovoljno visoko iznad tla da spriječe užaravanje trave ili popločanog kamena.

O dizajneru

Claus Jensen i Henrik Holbæk osnovali su Tools dizajn studio 1989. Proizvodi koje studio Tools dizajnira su često okarakterizirani kao jednostavni s inovativnim pristupom. Osvojili su više od 350 nagrada za dizajn i predstavljali danski dizajn na nekoliko internacionalnih izložbi. Isto tako, držali su predavanja o dizajnu. Njihov portfolio varira od elektronike, medicinskih pomagala pa sve do kućanskih proizvoda.

O proizvođaču

Tvrtka Eva Solo osnovana je 1913.  

Njihov prepoznatljiv dizajn na mnogo je načina utjecao na unaprjeđenje modernog doma. U skladu sa svojom poviješću, Eva Solo je danas poznata po visoko kvalitetnom i funkcionalnom dizajnu proizvoda. Polazna točka bili su funkcionalni, visoko kvalitetni kuhinjski predmeti stvoreni za skandinavsku ženu, kao što je primjer njihovog stroja za rezanje kruha iz 1952. Kada je počela pomama za ‘open-space’ kuhinjama, Eva Solo je bila prva tvrtka koja je uspjela proizvesti kuhinju koja je bila jednako vizualno privlačna koliko je bila funkcionalna. 

FacebookLinkWebsite

 

Dodatne informacije
Težina 35 kg
Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FIREGLOBE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: