Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

MULTIDISH

990,00kn2.650,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Multi tanjuri

Dizajn: Maxime Ansiau

Materijal: Porculan

Varijante i dimenzije: Double – 56 x 30,5 cm

Quadruple – 76 x 25 cm

Više o proizvodu

“Multi” tanjuri Double i Quadruple dobro će doći za svaku posebnu prigodu kao kombinacija više tanjura u jedan koji se može postaviti na zid kao umjetnina ili upotrijebiti kao dijelovi za posluživanje. Pejzaži i arhitektura koja krasi Multidish svakako pridonosi posebnosti ovih komada. Maximeov rad sastoji se od sakupljanja dijelova i odvojenih elemenata, a zatim ih organizira u ponovno sastavljanje, stvarajući prozor na svijet. Kroz ova majstorska umjetnička djela sačinjena od zbirke pejzaža i arhitekture, ovi multi tanjuri sastavljeni su na šokantan, ali miran način.

O dizajneru

Maxime Ansiau francuski je vizualni umjetnik koji živi i radi u Rotterdamu u Nizozemskoj. Njegov pristup podržava dvostruku potragu, želju za otkrivanjem skrivene ljepote predmeta koji nas okružuju i potragu za smislom. Njegove kreacije sugeriraju nježnu evokaciju, suptilnu logiku, koja je pomirba između subjekta i materijala.

O proizvođaču

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art što možemo vidjeti uz ovu kolekciju tanjura za posluživanje.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
VARIJANTA

Double, Quadruple

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MULTIDISH”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: