Povratak na vrh
LOOP CHAIR - SET OF 2
LOOP CHAIR - SET OF 2
LOOP CHAIR - SET OF 2
LOOP CHAIR - SET OF 2
LOOP CHAIR - SET OF 2
LOOP CHAIR - SET OF 2

Dostupno uz narudžbu

LOOP CHAIR – SET OF 2

399,00 

+
-
Compare
Opis

Stolac Loop – set od 2 

Dizajn: Front, Qeeboo 

Materijal: polietilen

Dimenzije: 56 X 52 X 84 cm

Boje: Black, White

Više o proizvodu

Stolac Loop je dizajnirao je dizajnerski studio Front kao pravi vizualni splet. S naslonom s motivom petlje i jednom linijom koja se obavija oko sebe, tako materijalizirajući kretanje olovke u prostoru, stolac Loop dolazi u kompletu od dva i može se koristiti u unutarnjim i vanjskim postavkama.

O proizvođaču 

Qeeboo je talijanski brend nove generacije. Prisutan je na dizajnerskoj sceni od 2016. Stefano Giovannoni imao je viziju emocionalno dizajniranih proizvoda sa snažnim narativima, namijenjenih ne isključivo određenoj skupini ljudi već svima. Nakon što su stvoreni, predmeti su stavljeni pred izazov, odnosno mogućnost individualnih interpretacija u kojima započinju svoj novi vijek i život. 

Tendencija tvrtke Qeeboo je da na fantastičan način reinterpretiraju ikone naše mašte uz efekt iznenađenja. Rezultat su kolekcije pametnih, originalnih i neočekivanih  proizvoda. Stefano Giovannoni u suradnji s grupom vrhunskih međunarodnih dizajnera stvara izvanredne predmete, integrirajući na zaigrani i pripovjedački način, različite stilove i likove. Čarobna mješavina tehnologija, izuma i industrijske proizvodnje rezultira raznolikim objektima s naglaskom na emocionalnom dizajnu. Primjeri toga su predmeti Meksiko, Killer ili Capitol, koji se mogu koristiti kao sjedalo, stol, svjetiljka, vaza, žardinjera ili posuda za hlađenje pjenušca, dopuštajući svojim dizajnom svakom korisniku slobodu interpretacije i upotrebe. 

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 30 kg
Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LOOP CHAIR – SET OF 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: