Povratak na vrh
DRAB HANGER
DRAB HANGER
DRAB HANGER
DRAB HANGER
DRAB HANGER

Dostupno uz narudžbu

DRAB HANGER

645,03 942,33 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Ljestve Drab

Dizajn: Zieta Prozessdesign

Materijal: bojani/polirani čelik

Dimenzije: W188xQ46 cm

Boja: RAL 7021 graphite matt, RAL 7006 beige grey matt, RAL 9010 white glossy, RAL 9005 black glossy, Silver, HEAT – Polished Gold

Slovo “H” je oblikovano pod kutevima od 90 stupnjeva, multiplicirano i uz pomoć FiDU tehnologije su kreirane ljestve Drab. FiDU tehnologija odnosi se na upuhivanje zraka pod visokim pritiskom koji dvodimenzionalni oblik pretvara u trodimenzionalni predmet. Tim se procesom stvaraju izdržljivi i dugotrajni proizvodi suptilne strukture. Drab ima oblik ljestvi, koje se prislonjene na zid, mogu koristiti za odlaganje odjeće, ručnika, nakita, torbi i ostalih predmeta.

Oskar Zieta, arhitekt i osnivač Zieta Prozessdesign rođen je 1975. godine. Akademsko školovanje je stekao u Zürichu, na Eidgenössische Technische Hochschule, gdje je kasnije radio kao suradnik, istraživač i asistent. Osvojio je brojne značajne nagrade poput “the Red Dot Award” 2008. godine. Zietini radovi su pronašli svoje mjesto u prestižnim postavama, uključući Centre Pompidou u Parizu, Pinakothek der Moderne u Munchenu, Zurich Design Museum i Baden State Museum u Karlsruheu. The Wire Magazine je Zietine radove nazvao “namještajem budućnosti”. Ta izjava je zaista opravdana, posebno ako se promatra tehnološki aspekt proizvodnje. Poljski proizvođač je poznat ne samo po dizajnu fantastičnih, neobičnih predmeta, već i po inovativnim rješenjima koja nude bezbroj mogućnosti za daljnji razvoj i upotrebu. Nova razina kvalitete na tržištu, koja je svojstvena Zieta dizajnu, nastaje kao spoj različitih disciplina korištenih u proizvodnji. Dizajn i tehnologija čine moćan duo koji gubi snagu ako se odvoji jedan od drugoga. Materijali  poput bakra, čelika i željeza vječna su inspiracija ovome proizvođaču.

Korištenjem FiDU i 3+ tehnologije, iz komada metala se stvaraju dugotrajni predmeti iznimne čvrstoće i izdržljivosti koji su istovremeno iznenađujuće lagani. FiDU je akronim za „Free Internal Pressure (Druck) Forming (Umformung)“.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 10 kg
MATERIJAL

Bojani čelik, Polirani čelik

BOJA

RAL 7021 graphite matt, RAL 7006 beige grey matt, RAL 9010 white glossy, RAL 9005 black glossy, Silver, HEAT – Polished Gold

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DRAB HANGER”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…