Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

FIA CARAFE

565,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Karafa Fia

Dizajn: Nina Jobs, Design House Stockholm
Materijal: puhano staklo
Dimenzije: Ø12 x H25 cm
Boja:
Amethyst (ljubičasta)
Amber (žuta)
Crna

Karafa Fia je izrađena iz puhanog stakla. Osim za vino ili vodu, može poslužiti i kao vaza za cvijeće. Kristalna kuglica koja se nalazi na vrhu je također multifunkcionalna. Osim što se može koristiti kao poklopac, postavljena na dno karafe će biti primjetan vibrantan detalj.

Nina Jobs stremi ka jednostavnosti i direktnom, čistom odnosu prema prirodi. S pozadinom kao grafička dizajnerica, Nina je studirala produkt dizajn u Parizu (Ecole Nationale Supériuere des Arts Décoratifs). Dizajnerica je surađivala s tvrtkama kao što su IKEA, Uniqlo, MoMA, Askul Japan, Gärsnäs, Abstracta i Ericsson. Osim toga, Jobs je radila za švedsku vladu. Vodila je izložbe dizajna i arhitekture u Aziji i Americi.

Design House Stockholm se, umjesto deklariranja kao tradicionalni proizvođač, više voli definirati kao izdavač dizajnerskih predmeta. Tvrtka surađuje s dizajnerima baš kao što izdavačke kuće surađuju s autorima. Umjesto zahtjeva da dizajner osmisli neki konkretan proizvod, Design House Stockholm poziva sve dizajnere da iznesu svoje ideje koje se kasnije razvijaju i kreću u proizvodnju. Ono što traže, su proizvodi s vlastitim karakterom, a koji donose nešto novo. Tvrtka surađuje s poznatim dizajnerima, kao i onima koji tek pokušavaju pronaći svoje mjesto na sceni – s fokusom na razvoj umjesto isticanja imena!

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
BOJA

Amethyst (ljubičasta), Amber (žuta), Crna

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “FIA CARAFE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: