Povratak na vrh
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS
GOLDEN BROTHERS

Dostupno uz narudžbu

GOLDEN BROTHERS

199,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Svjetiljke Golden Brothers

Dizajn: Stefano Giovannoni, Qeeboo 

Materijal: plastika

Dimenzije (D x Š x V): Tom: 15 x 15 x 31 cm / Ron: 16.5 x 22 x 24.5 cm / Sam: 18.5 x 17.5 x 27.5 cm / Bob: 16.5 x 19 x 23.5 cm / Joe: 21.5 x 15 x 24.5 cm

Težina: 0.7 kg  

Varijante: Tom, Ron, Sam, Bob, Joe 

Napomena: soft-touch sistem paljenja 

O proizvodu

Golden Brothers je kolekcija zabavnih bežičnih svjetiljki inspiriranih likovima iz animiranih filmova. Serija se sastoji od 5 likova u različitim, gegovskim posturama tijela. Dodatnu draž svjetiljka dobija kada ju upalite i kada se svjetlost rasprši po sjajnoj, zlatnoj površini te gotovo dematerijalizira površinu tijela. Golden Brothers će privlačiti pogled gdje god ih postavili, a budući su bežični, možete ih postaviti i nasred stola. 

Ove su LED svjetiljke opremljene sistemom paljenja koji se aktivira na dodir. 

O dizajneru

Stefano Giovannoni diplomirao je arhitekturu u Firenci 1978., a trenutno živi i radi u Milanu kao arhitekt, interijerist i industrijski dizajner. Radeći kao industrijski dizajner, stvorio je mnoge bestselere, komercijalno uspješne proizvode koji su zabilježili rekordnu prodaju na raznim dizajnerskim natječajima, poput serija “Girotondo” i “Mami”, popularnih kultnih plastičnih proizvoda i “Il Bagno Alessi One” za Alessi i serija “Bombo ”za Magis. Proglašen je “Šampionom superpopularnog 2000. godine” (Alberto Alessi). Nazivaju ga još i “dizajnerski kralj Mida” (Cristina Morozzi) te  “najprofitabilniji dizajner” (Eugenio Perazza, Magis) zbog svoje sposobnosti uviđanja ukusa ljudi.

O proizvođaču 

Qeeboo je talijanski brend nove generacije koji je na dizajnerskoj sceni prisutan od 2016. godine. Stefano Giovannoni imao je viziju emocionalno dizajniranih proizvoda sa snažnim narativima, namijenjenih ne isključivo određenoj skupini ljudi već svima. Nakon što su stvoreni, predmeti su stavljeni pred izazov, odnosno mogućnost individualnih interpretacija u kojima započinju svoj novi vijek i život. 

Tendencija tvrtke Qeeboo je da na fantastičan način reinterpretira ikone naše mašte uz efekt iznenađenja. Rezultat su kolekcije pametnih, originalnih i neočekivanih  proizvoda. Stefano Giovannoni u suradnji s grupom vrhunskih međunarodnih dizajnera stvara izvanredne predmete, integrirajući na zaigran i pripovjedački način različite stilove i likove. Čarobna mješavina tehnologija, izuma i industrijske proizvodnje rezultira raznolikim objektima s naglaskom na emocionalni dizajn. Primjeri toga su objekti Meksiko, Killer ili Capitol, koji se mogu koristiti kao sjedalo, stol, svjetiljka, vaza, žardinjera ili posuda za hlađenje vina, dopuštajući svojim dizajnom svakom korisniku slobodu interpretacije i upotrebe. 

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina N/A
VARIJANTA

Tom, Ron, Sam, Bob, Joe 

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GOLDEN BROTHERS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: