Povratak na vrh
ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice
ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice
ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice
ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice
ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice
ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice

Dostupno uz narudžbu

ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice

12,00 

+
-
Compare
Opis

Posuda za čačkalice

Dizajn: Selab, Seletti

Materijal: porculan

Dimenzije: 10,5 x 5,2 x 2 cm

Više o proizvodu

Posuda za čačkalice dio je kolekcije Estetico Quotidiano i dolazi u bijeloj boji. Više ne trebate tražiti u što ćete smjestiti čačkalice, već ih smjestite u ovu posudicu koja imitira konzervu. Posuda ima i svoj poklopac, pa se ne trebate brinuti oko prašine ili mrvica.

Svojom kolekcijom Estetico Quotidiano, Selab produljuje život svakodnevnim, potrošnim stvarima od papira ili plastike koje inače bacamo nakon samo jedne upotrebe pretačući dobro poznate oblike koje inače ni ne primjećujemo u staklo i porculan. Jer njihov je dizajn čist, logičan i lišen bilo kakve nepotrebne dekorativnosti. Ovi zaigrani i provokativni predmeti zasigurno će razveseliti i svog vlasnika i sve one koje pozovete za svoj stol. Estetico Quotidiano- ljepota je u svakodnevnim stvarima!

O proizvođaču

Stefano Seletti je 1988. godine zajedno sa svojom sestrom Mariom, Vittorijem Bonijem i Studiom Badini CreaTeam osnovao Selab – kreativni laboratorij koji se uvijek iznova trudi kreirati proizvode s ekspresijom funkcije, provokacije i snage. Od osnutka do danas Selab je Selettijev glavni izvor kreativnosti. Njihov cilj je sakupiti što više ideja u kreativnu eksploziju koja uključuje menadžere projekata, grafučke dizajnere, proizvodnju, kupce i suradnju s arhitektima i dizajnerima.

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 0,2 kg
Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ESTETICO QUOTIDIANO posuda za čačkalice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: