Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

SI TYPE

3,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Drvena slova

Dizajn: Selab, Seletti

Materijal: drvo

Dimenzije: v 12 cm, debljina 1,5 cm

Više o proizvodu

Drvena slova Si-type sadrži sva slova abecede (A-Z) i brojke od 0 do 9. Za sve kombinacije, poruke ili samo inicijal vašeg partnera kojeg ćete držati pored kreveta. Koristite ova drvena slova kako biste složili zanimljivu poruku, citat ili misao. Ukoliko se osjećate razigrano, možete čak i ispisati imena svog kućnog ljubimca kako bi i on imao svoje posebno mjesto u vašem domu! Usudite se biti drugačiji i zabavite uz drvena slova SI type!

O dizajneru

Stefano Seletti je 1988. godine zajedno sa svojom sestrom Mariom, Vittorijem Bonijem i Studiom Badini CreaTeam osnovao Selab – kreativni laboratorij koji se uvijek iznova trudi kreirati proizvode s ekspresijom funkcije, provokacije i snage. Od osnutka do danas Selab je Selettijev glavni izvor kreativnosti. Njihov cilj je sakupiti što više ideja u kreativnu eksploziju koja uključuje menadžere projekata, grafučke dizajnere, proizvodnju, kupce i suradnju s arhitektima i dizajnerima.

O proizvođaču

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Varijante

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SI TYPE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: