Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

DEKANTER COOL WINE

680,00kn

+
-
Opis

Dekanter Cool Wine

Dizajn: Tools, Eva Solo

Materijal: ručno puhano staklo, nehrđajući čelik, plastika, gel za zamrzavanje

Zapremnina: 0,75 l

O proizvodu:

Mnogo ljudi ne zna da ozbiljna bijela (primjerice kompleksni chardonnay), a posebno orange vina uvelike profitiraju kada se dekantiraju ili otvore prije posluživanja kako bi ‘prodisala’, ‘omekšala’ i u potpunosti oslobodila arome.

Ovaj dekanter Cool Wine u sebi ima integrirani, perforirani lijevak koji prilikom točenja raspršuje vino i tako ga nježno, ali efikasno prozračuje. Velika zapremnina dekantera dopustit će vinu da se dalje razvije u potpunosti. 

No to nije jedina karakteristika ovog dekantera. Naime, unutar postolja nalazi se umetak punjen gelom koji je potrebno prije upotrebe zamrznuti u zamrzivaču i koji će vaše vino satima držati ugodno rashlađenim.

Preporuka: Uvijek držite ovaj umetak u zamrzivaču da budete uvijek spremni za neočekivane goste.

Za video kako koristiti dekanter kliknite ovdje.

O dizajneru:

O dizajneru

Claus Jensen i Henrik Holbæk osnovali su Tools dizajn studio 1989. Njihov portfolio varira od elektronike, medicinskih pomagala pa sve do kućanskih proizvoda. Osvojili su više od 350 nagrada za dizajn i predstavljali danski dizajn na nekoliko internacionalnih izložbi. Isto tako, držali su predavanja o dizajnu. Proizvodi koje studio Tools dizajnira su često okarakterizirani kao jednostavni s inovativnim pristupom. 

Filozofija studija Tools je ‘dodati nešto ekstra’ u svaki proizvod koji dizajniraju.

O proizvođaču

Tvrtka Eva Solo osnovana je 1913.  

Kada je počela pomama za ‘open-space’ kuhinjama, Eva Solo je bila prva tvrtka koja je uspjela proizvesti kuhinju koja je bila jednako vizualno privlačna koliko je bila funkcionalna. Njihov prepoznatljiv dizajn na mnogo je načina utjecao na unaprjeđenje modernog doma. Polazna točka bili su funkcionalni, visoko kvalitetni kuhinjski predmeti stvoreni za skandinavsku ženu, kao što je primjer njihovog stroja za rezanje kruha iz 1952.  U skladu sa svojom poviješću, Eva Solo je danas poznata po visoko kvalitetnom i funkcionalnom dizajnu proizvoda.

 

FacebookLinkWebsite

 

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “DEKANTER COOL WINE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: