Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

CLICK POSITION CHAIR

2.960,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

CLICK čeoni stolac

Dizajner: Henrik Pedersen, HOUE

Materijal:  metalne noge, plastične lamele, rukonasloni od bambusa

Dimenzije: H:45/106 x D:58 x W:60 cm

Boja: Pine green, Paprika, Black, Sand, Dark Brown, Dark Grey,

Olive Green, Dusty Light Green, Petrol, Dusty Light Blue, Pigeon blue,

Dark blue, Multi color 1 (Red/Yellow), Multi color 2 (Blue/Green)

CLICK čeoni stolac je stolac s podesivim naslonom, napravljen je za sve nas koji samo žele udobno sjediti. Sjednite natrag kad se trebate opustiti ili postavite naslon uspravno za čeonu poziciju za blagovaonskim stolom. 

Za Henrika Pedersena dizajn predstavlja ključan element koji je sastavni dio njegovog bića. Pedersen uživa u stvaranju forme i funkcije koja ljudima otvara nove mogućnosti i pokreće njihovu strast. Glavnu inspiraciju pronalazi u neo skandinavskom dizajnu, pod utjecajem je atmosfere Londona i humora Amsterdama te često koketira s elementima koji se međusobno isprepliću i spajaju stvarajući u konačnici  jednostavan i pročišćen izgled proizvoda.

HOUE je danska dizajnerska tvrtka osnovana 2007. godine. Proizvodnja se odvija kroz suradnju s poznatim, uglednim tvornicama s kojima HOUE usko surađuje već nekoliko godina. Njihovi proizvodi nisu namijenjeni za masovnu proizvodnju. Svaki detalj i komponenta namještaja je pažljivo definirana kako bi se u konačnici stvorio unikatan proizvod, uz naglasak na udobnost postignutu kroz izvrstan dizajn. Filozofija danske tvrtke počiva na luksuzu koji je dostupan zahvaljujući odabiru pravih materijala i rješenja. Danska tvrtka u svojoj ponudi ima kolekcije namijenjene korištenju u interijerima i eksterijerima, uz zadovoljenje visokih standarda koje su postavili po pitanju dizajna, cijene i kvalitete.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
BOJA

Pine green, Paprika, Black, Sand, Dark Brown, Dark Grey, Olive Green, Dusty Light Green, Petrol, Dusty Light Blue, Pigeon blue, Dark blue, Multi color 1, Multi color 2

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “CLICK POSITION CHAIR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: