Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

PAON DINING CHAIR

1.590,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Blagovaonski stolac Paon

Dizajn: Henrik Pedersen, HOUE
Materijal: čelične cijevi, pune, bojane, Ø12 mm
Sjedište: letvice bambusa
Dimenzije: H90 x D54 x W55 cm
Boja: Taupe, Black, Midnight, Pine green, Paprika
Napomena: stolac je namijenjen za korištenje u eksterijeru.
Stolci su složivi jedan na drugi.
Jastuk za stolac se kupuje zasebno!

Blagovaonski stolac Paon pripada istoimenoj kolekciji koja prikazuje spoj skandinavskog dizajna i francuskog viktorijanskog romantizma. Kolekcija se sastoji od blagovaonskih, lounge i rocking stolaca, klupe za sjedenje te barskih stolaca. Izrađeni iz tankih čeličnih cijevi i pažljivo obrađenih letvica drva bambusa, ovi komadi namještaja zrače opuštenošću i prozračnošću. Udobnost koja iznenađuje!

Je li dizajn uistinu toliko važan? Možda i nije, ali za dizajnera Henrika Pedersena predstavlja ključan element koji je sastavni dio njegovog bića. Pedersen uživa u stvaranju forme i funkcije koja ljudima otvara nove mogućnosti i pokreće njihovu strast. Glavnu inspiraciju pronalazi u neo skandinavskom dizajnu, pod utjecajem je atmosfere Londona i humora Amsterdama te često koketira s elementima koji se međusobno isprepliću i spajaju stvarajući u konačnici  jednostavan i pročišćen izgled proizvoda.

HOUE je danska dizajnerska tvrtka osnovana 2007. godine. Proizvodnja se odvija kroz suradnju s poznatim, uglednim tvornicama s kojima HOUE usko surađuje već nekoliko godina. Njihovi proizvodi nisu namijenjeni za masovnu proizvodnju. Svaki detalj i komponenta namještaja je pažljivo definirana kako bi se u konačnici stvorio unikatan proizvod, uz naglasak na udobnost postignutu kroz izvrstan dizajn. Filozofija danske tvrtke počiva na luksuzu koji je dostupan zahvaljujući odabiru pravih materijala i rješenja. Danska tvrtka u svojoj ponudi ima kolekcije namijenjene korištenju u interijerima i eksterijerima, uz zadovoljenje visokih standarda koje su postavili po pitanju dizajna, cijene i kvalitete.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
BOJA

Taupe, Black, Midnight, Pine green, Paprika

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PAON DINING CHAIR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: