Povratak na vrh

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Dizajnholik, A. Jakšića 47, Zagreb, a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Putem web shopa Prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj. Ukoliko posebno nije navedeno, proizvodi iz kategorije “Lampe” ne sadrže pribor za ovjes ili bazu s priključkom za struju te se isti, ukoliko je potrebno, posebno naručuju.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će one koje može te e-mailom ili telefonom obavijestiti Kupca kada će biti u mogućnosti isporučiti ostatak proizvoda.
Važno!: Ukoliko željeni proizvod postoji u nekoliko različitih boja ili varijanti obrade (što je navedeno u opisu proizvoda), Kupac treba specificirati u napomeni željenu boju ili varijantu obrade.

 

JAMSTVO

Jamstvo na namještaj i rasvjetu: godina dana (Osim gdje nije drugačije istaknuto)

Fizička oštećenja te oštećenja nastala nepravilnim rukovanjem  nisu predmet jamstva.

 

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom karticom, općom uplatnicom ili virmanom. Ukoliko plaćate općom uplatnicom:
U rubriku „Platitelj“ upišite svoje ime, prezime i adresu.
U rubriku „Primatelj“ upišite: Dizajnholik, A. Jakšica 47, 10000 Zagreb.
U rubriku „Broj računa primatelja“ upišite: 2340009-1110431981
U rubriku „Poziv na broj“ upišite: broj ponude

Ukoliko plaćate karticom:
Svi podaci o vašoj kartici su strogo čuvani i putuju enkripcijom koja jamči tajnost podataka i koristi najsuvremeniju tehnologiju zaštite od zloupotrebe (vidi poglavlje Tajnost podataka).