Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

CRYSTAL SKULL

6.890,00kn

+
-
Opis

Ukrasna kristalna lubanja

Dizajn: Selab, Seletti
Materijal: kristal
Dimenzije: 13 x 19,5 x H12 cm

The Hamlet Dilemma Crystal Skull je, kao što samo ime upućuje, ukrasna kristalna lubanja. Proizvodi se u limitiranom, ograničenom broju primjeraka. To je poseban komad koji će se zasigurno isticati u svakom interijeru. Inspirirana poznatim djelom Williama Shakespeara – Hamlet i čuvenom rečenicom: “Bit ili ne bit, to je pitanje!” (engl. “To be, or not to be, that is the question”). Ova kristalna lubanja će biti izvanredan poklon za ljubitelje ekstravangantnog i posebnog stila.

Stefano Seletti je 1988. godine zajedno sa svojom sestrom Mariom, te Vittorijem Bonijem i Studiom Badini CreaTeam osnovao Selab – kreativni laboratorij koji se uvijek iznova trudi kreirati proizvode s ekspresijom funkcije, provokacije i snage. Od osnutka do danas Selab je Selettijev glavni izvor kreativnosti. Njihov cilj je sakupiti što više ideja u kreativnu eksploziju koja uključuje menadžere projekata, grafičke dizajnere, proizvodnju, krajnje klijente i suradnju s arhitektima i dizajnerima.

Od osnutka 1964. godine talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art.

FacebookLinkWebsite

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “CRYSTAL SKULL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…