Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

TAFLA Q

4.425,00kn51.750,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Dizajn: Zieta Prozessdesign
Varijanta: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6
Dimenzije:
Q1 – H180xW60xD6 cm
Q2 – H120xW60xD6 cm
Q3 – H60xW60xD6 cm
Q4 – Ø62 cm, D6 cm
Q5 – Ø36 cm, D6 cm
Materijal: polirani nehrđajući čelik (inox)
Boja: Silver, Emerald, Saphire, Gradient, Deep Space Blue
Napomena: Boja “Gradient” se odnosi na gradijentnu boju nastalu kombinacijom boja “Emerald” i “Saphire”. Cijena za boju “Deep Space Blue” na upit.

Ogledala postoje već tisuću godina. Kroz vrijeme se njihova svrha mijenjala, kao i materijali od kojih su rađena. Tafla kolekcija čini značajan iskorak u tom procesu transformacije. Ogledala su napravljena uz pomoć patentirane FiDU tehnologije, odnosno upuhivanja zraka pod visokim pritiskom koji dvodimenzionalni oblik pretvara u trodimenzionalni predmet.  Tim se procesom stvaraju izdržljivi i dugotrajni proizvodi suptilne strukture. Tafla ogledala su, poput prvih primjeraka ogledala ikad, napravljena od metala.
FiDU tehnologija ističe samu srž čelika i kreira objekte jedinstvenih oblika. Ogledala iz Tafla kolekcije dolaze u više oblika i veličina. Neka od njih karakterizira jednostavnost geometrijskih oblika uz naglasak koji je stavljen na proporciju, dok se druga ističu mekim linijama organske forme. Specifična forma i funkcija omogućavaju bezbroj mogućih kombinacija čime se stvara uistinu zanimljiva priča. Impresija koja se stvara na čeličnoj podlozi ne odražava realnost već kreira novu.
Tafla Q ogledala imaju jednostavan, pročišćen izgled. Poznati geometrijski oblici u sofisticiranim proporcijama prikladni su za bilo koji prostor.

Tafla Q ogledala vam neće donijeti sedam godina nesreće jer se neće razbiti ukoliko padnu.

Ogledala koja se nalaze u The Gradient kolekciji su obojena specijalnim premazom. Tafla Q ogledala u boji “Emerald”, “Saphire”, “Gradient” i “Deep Space Blue” spadaju u limitiranu kolekciju.

Dodatne informacije
VARIJANTA

Q1, Q2, Q3, Q4, Q5

BOJA

Silver, Emerald, Saphire, Gradient

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “TAFLA Q”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD:

Možda ti se također svidi…