Povratak na vrh
BUGIA TEALIGHT HOLDER
BUGIA TEALIGHT HOLDER
BUGIA TEALIGHT HOLDER

Dostupno uz narudžbu

BUGIA TEALIGHT HOLDER

35,00 

+
-
Compare
Opis

Svijećnjak Bugia

Dizajn: Selab, Seletti

Materijal: porculan, staklo

Dimenzije: H18 cm

Boja: Anthracite – copper

Napomena: Svijeća nije uključena u cijenu.

O proizvodu

Svijećnjak Bugia svojim klasičnim izgledom podsjeća na neka prošla vremena i stare petrolejske svjetiljke. Ovaj svijećnjak će stvoriti poseban ugođaj u vašem domu! Bugia će doprinijeti ugodnoj i romantičnoj atmosferi u svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Svijećnjak je namijenjen za lučicu. Malim poklopcem predviđeno je gašenje svijeće i sprječavanje širenja mirisa gašenja. Stakleni dio lako se skida, pa ne morate brinuti kako ćete lučicu smjestiti ili izvaditi.

O proizvođaču

Stefano Seletti je 1988. godine zajedno sa svojom sestrom Mariom, Vittorijem Bonijem i Studiom Badini CreaTeam osnovao Selab – kreativni laboratorij koji se uvijek iznova trudi kreirati proizvode s ekspresijom funkcije, provokacije i snage. Od osnutka do danas Selab je Selettijev glavni izvor kreativnosti. Njihov cilj je sakupiti što više ideja u kreativnu eksploziju koja uključuje menadžere projekata, grafučke dizajnere, proizvodnju, kupce i suradnju s arhitektima i dizajnerima.

Od osnutka 1964. godine, talijanska tvrtka Seletti prati principe profesionalnog pristupa i konstantnih istraživanja stremeći ka inovativnosti i originalnosti. Rad tvrtke karakterizira fokus na dizajnerske projekte i kreativni izričaj s izraženim talijanskim duhom. Za Seletti svakako možemo reći da markantno spaja dizajn i pop art. Kolekcije se sastoje od proizvoda u kojima se savršeno, ponekad i luckasto spajaju umjetnost i funkcionalnost te se takvim proizvodima šalje poruka kako oblik i funkcija ne moraju biti jedno. Selettijevi predmeti svakako potiču korisnika na drukčiji pristup svakodnevici, pružajući mu jedinstven, osoban i zabavan životni stil.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUGIA TEALIGHT HOLDER”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: