Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

BORGHESE COFFEE TABLE

16.480,00kn16.780,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Stolić Borghese

Dizajn: Noé Duchaufour Lawrance, La Chance
Materijal: ploha – hrast masiv, baza – crno bojani čelik
Dimenzije: H35 x L139 x W64 cm
Boja baze: crna
Boja plohe: crna, natur

Stolić Borghese je, baš poput istoimene sofe, inspiriran borovima koji se nalaze u vrtovima Ville Borghese u Rimu. Karakterističan raspored grana je prikazan u grafičnom čeličnom okviru koji podupire 3 plohe napravljene od masivnog drveta hrasta. Čelična struktura je laserski rezana i potom ručno oblikovana kako bi se replicirao izgled grana drveta. Baza je termički tretirana kako bi se postigao pun, bogat, čak i pomalo zrnasti crni završetak. Sve drvene površine su brušene čime je dodatno naglašena struktura drveta. Organički oblik je pretočen u ovaj modernistički komad koji će se bez sumnje isticati u svakom interijeru!

Noé Duchaufour Lawrance je započeo karijeru kao kipar. Ističe se kao jedan od najinovativnijih i najaktivnijih dizajnera posljednjeg desetljeća. Za njegov rad je specifično korištenje organičkih, prirodnih oblika.

Louise Brequet i Jean-Baptiste Souletie su, uz tim arhitekata i dizajnera, nekoliko pasa, budističkog DJ-a i jedne posebne papige započeli avanturu pod nazivom La Chance. Dizajnerska tvrtka sa sjedištem u Parizu proizvodi namještaj, rasvjetu, tepihe, tapete i dodatke za dom. La Chance ima snažan, prepoznatljiv stil, a njihovi proizvodi donose svježu interpretaciju francuskog namještaja koji vuče korijene iz vremena Art Decoa.

Sofisticiran, bogat, izgled i jedinstvenost predmeta je postignuta plemenitim, uglavnom prirodnim materijalima kao što su mramor, masiv drveta, metal, koža, puhano staklo… Time La Chance pokazuje svoju brigu za okoliš i održivi razvoj istovremeno odmičući se tako od hladnog, konceptualnog dizajna. Tvrtka kombinira tradicionalne tehnike proizvodnje s inovativnim procesima. Budući da svaki komad prolazi kroz ruke iskusnih stručnjaka zanata, svakome je posvećena posebna pažnja. La Chance proizvodi su napravljeni da traju, a patina koju proizvodi dobivaju s vremenom predstavlja poseban dodatak za buduće generacije.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
PLOHA

Crna, Natur

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BORGHESE COFFEE TABLE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: