Povratak na vrh
MOST
MOST

Dostupno uz narudžbu

MOST

2.171,35 3.385,76 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

Konstrukcija za stol Most

Dizajn: Zieta Prozessdesign

Materijal: bojani ili polirani nehrđajući čelik (inox)

Dimenzije: H72xW180xD90 cm

Boja: RAL 7021 graphite matt, RAL 7003 moss grey matt,

RAL 7031 blue grey matt, RAL 7006 beige grey matt,

RAL 9005 black glossy, RAL 9010 white glossy

O proizvodu:

Most je inovativna, elegantna, tanka konstrukcija za stol nastala kao rezultat izučavanja mogućnosti FiDU tehnologije (upuhivanja zraka pod visokim pritiskom koji dvodimenzionalni oblik pretvara u trodimenzionalni predmet). Standardna Most konstrukcija primjenjiva je za ploču stola maksimalne dužine 2 metra. Za duže ploče stola moguće je prilagoditi FiDU konstrukciju kako bi se u konačnici proizveo izdržljiviji stol.

O dizajneru i proizvođaču:

Oskar Zieta, arhitekt i osnivač Zieta Prozessdesign rođen je 1975. godine. Akademsko školovanje je stekao u Zürichu, na Eidgenössische Technische Hochschule, gdje je kasnije radio kao suradnik, istraživač i asistent. Osvojio je brojne značajne nagrade poput “the Red Dot Award” 2008. godine. Zietini radovi su pronašli svoje mjesto u prestižnim postavama, uključući Centre Pompidou u Parizu, Pinakothek der Moderne u Munchenu, Zurich Design Museum i Baden State Museum u Karlsruheu.

The Wire Magazine je Zietine radove nazvao “namještajem budućnosti”. Ta izjava je zaista opravdana, posebno ako se promatra tehnološki aspekt proizvodnje. Poljski proizvođač je poznat ne samo po dizajnu fantastičnih, neobičnih predmeta, već i po inovativnim rješenjima koja nude bezbroj mogućnosti za daljnji razvoj i upotrebu. Nova razina kvalitete na tržištu, koja je svojstvena Zieta dizajnu, nastaje kao spoj različitih disciplina korištenih u proizvodnji. Dizajn i tehnologija čine moćan duo koji gubi snagu ako se odvoji jedan od drugoga.

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
MATERIJAL

Carbon steel, Stainless steel

BOJA

RAL 7021 graphite matt, RAL 7003 moss grey matt, RAL 7031 blue grey matt, RAL 7006 beige grey matt, RAL 9005 black glossy, RAL 9003 white glossy, Polished

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MOST”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: