Povratak na vrh
GLASS RULER
GLASS RULER
GLASS RULER
GLASS RULER

Dostupno uz narudžbu

GLASS RULER

35,00 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis
Stakleno ravnalo
Dizajn: Areaware
Boja: Transparentno
Materijal: Staklo
Dimenzija: 10 x 5 x 1 cm
 
Više o proizvodu
 
Crtajte i mjerite precizno koristeći Stakleno ravnalo. Mreža na ravnalu omogućava točno i uredno poravnavanje zbog mogućnosti postavljanja točno iznad crteža.
 
O proizvođaču
 
Areaware je tvrtka koja u ponudi ima sitnice za dom i asortiman za poklone. Tvrtka ima sjedište u Brooklynu, New Yorku i Columbusu, OH. Areaware čini maleni tim od tek 24 ljudi koji su posvećeni proizvodnji najboljih dizajnerskih komada. Tvrtka je uključena u sve aspekte realizacije proizvoda, počevši od onog kreativnog, razvoja proizvoda, istraživanja, marketinških aktivnosti, prodaje i distribucijskog procesa. Areaware surađuje s nezavisnim dizajnerima i pretvara njihove ideje u stvarnost. Poseban značaj se pridaje integritetu samog dizajna pa se prilikom realizacije svake od ideje razmatraju potrebe potrošača i stanje na tržištu.
 
STUDIO MOX je tvrtka koja je s poslovanjem počela prije više od 20 godina. Tvrtka je tada obavljala agencijsku funkciju za talijanski brend Viceversa, a danas nudi svježe, neuobičajene proizvode idealne za poklon dragoj osobi. Tvrtka je usmjerena na konstantno, ali pažljivo širenje ponude originalnih, unikatnih komada. STUDIO MOX u fokusu poslovanja ima funkcionalnost kao vrlo važan element proizvoda koje imaju u svojoj ponudi. Danas tvrtka distribuira proizvode 8 glavnih proizvođača – iz Amerike, Azije i nekolicine europskih zemalja. Proizvodi su namijenjeni svima, neovisno kojoj dobnoj skupini ili cjenovnom segmentu korisnici pripadaju – tvrtka nudi za svakoga ponešto.
 
FacebookLinkWebsite
 
Dodatne informacije
Težina 0,2 kg
Vrsta

Centimetar

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GLASS RULER”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: