Povratak na vrh

Dostupno uz narudžbu

GARLAND LIGHT

490,00kn

Resetiraj
+
-
Opis

Garland sjenilo

Dizajn: Tord Boontje, Artecnica

Materijal: metal

Duljina: oko 1,5m

Duljina same Garland, promjer konačne svjetiljke je oko 25cm, ovisno o načinu kako je formirana

Dostupna obrada: Copper, Silver

Napomena: pribor za ovjes nije uključen u cijenu

Više o proizvodu

Garland sjenilo objavljeno je u svim relevantnim svjetskim časopisima koji se bave dizajnom. Nalazi se u stalnom postavu MOMA-e u New Yorku i Victoria and Albert Museum-a u Londonu. Garland se na jednostavan način pričvršćuje te zatim prema želji ovija oko svijetla nalikujući na raskošan cvjetni aranžman i bacajući sjene cvijeća po čitavoj sobi. Napomena: Prema pravilima objašnjenim u poglavlju “Dostava i povrat”, a zbog naravi ovog artikla, Garland je moguće vratiti samo neraspakiranu. 

O dizajneru

Tord Boontje poznat je po svom izrazu romantizma u suvremenom dizajnu. Neki od njegovih dizajna hiroviti su i lagane duše; istodobno mogu biti tehnički inovativni i povezati se s jakim osjećajima. Tord Boontje porijeklom je iz Nizozemske i njegovo obrazovanje na Eindhoven Design Academy i Royal College of Art u Londonu postavilo je temelje Studiju Tord Boontje.

O proizvođaču

Artecnica je dizajnerska tvrtka sa sjedištem u Los Angelesu koja surađuje s najuglednijim i međunarodnim dizajnerima u nastajanju kako bi stvorila nadahnjujuće ukrasne predmete za životni okoliš. Uz tako nadarene dizajnere kao što su Tord Boontje, Hella Jongerius i braća Campana, nastavljaju istraživati ​​živopisne načine izražavanja uvjerljivih ideja i unošenje užitka i otkrića u svakodnevni dizajn.

Artecnica je predana razmatranju pitanja održivosti okoliša i odgovorne proizvodnje. Proizvodi se često izrađuju od recikliranih materijala i prevoze u ravnim pakiranjima. Program Design with Conscience® surađuje s obrtničkim zajednicama u zemljama u razvoju kako bi se proizveli jedinstveni ručno izrađeni predmeti koji odražavaju autohtone vještine. Ovaj humanitarni pristup podržava zajednički rad i dobit preko granica, kultura, rasa i religija. I ovdje dizajn djeluje kao katalizator promjena, pružajući priliku da pomogne u transformaciji globalnog krajolika.

 

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
Boja

Copper, Silver

Recenzije (0)

Nema još recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “GARLAND LIGHT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

PODJELITE OVAJ PROIZVOD: