Povratak na vrh
3D DINING CHAIR - Fully Upholstered - Wood base
3D DINING CHAIR - Fully Upholstered - Wood base
3D DINING CHAIR - Fully Upholstered - Wood base

Dostupno uz narudžbu

3D DINING CHAIR – Fully Upholstered – Wood base

524,26 

Resetiraj
+
-
Compare
Opis

3D tapecirani stolac wood

Dizajn: Komplot Design, GUBI

Materijal: furnir hrasta/američkog oraha/crno bojane breze, tkanina

Dimenzije: D56 x W54 x H81 cm

Visina sjedišta: 46 cm

Cijena se odnosi na prvu (najpovoljniju) kategoriju tkanine. Za sve upite i narudžbe, molimo javite se na mail: info@dizajhnolik.hr

3D tapecirani stolac wood pripada među najinovativnije Gubijeve proizvode. Stolac postoji u različitim verzijama koje zajedno tvore kolekciju istog naziva. Prvu verziju Gubi stolaca je 2003. godine dizajnirao dizajnerski dvojac pod imenom Komplot Design. Posebnost 3D stolca se ogleda u tehnici njegove izrade. Inovativnom metodom oblikovanja trodimenzionalnog furnira postignuto je smanjenje debljine furnira na pola od uobičajenog. Zahavaljujući tome, 3D stolac ima udobno sjedišto, te pruža izniman osjećaj lakoće. Od kada je dizajniran, Gubi stolac je osvojio brojne nagrade, a nalazi se i u stalnom postavu njujorške MoMa-e. 3d tapecirani stolac wood ima bazu od furnira hrasta/američkog oraha/crno bojane breze. Osim ove tapecirane varijante, stolac postoji u varijanti samo prednjeg tapecirunga ili u netapeciranoj varijanti. S obzirom na različite opcije u kojima je 3D stolac dostupan, lako će se uklopiti u privatna i profesionalna okruženja.

Komplot Design (osnovan 1987. godine) predstavlja partnerstvo između danskog arhitekta Poul Christiansena  i ruskog industrijskog i grafičkog dizajnera Boris Berlina. Dvojac je uspješno dizajnirao namještaj i multidisciplinarna dizajnerska rješenja za danske i međunarodne tvrtke uključujući Le Klint i Lightyears. Komplot Design zastupa ideju o promjeni stava prema materijalu u smislu da treba prihvatiti način na koji se materijal ponaša, njegovu prirodu, ne forsirajući potpunu kontrolu nad funkcijom i formom.

Gubi je dizajnerska tvrtka koja je posvećena slavljenju luksuznosti življenja. Dizajn kombinira neka prošla vremena sa sadašnjosti, a sve u svrhu napretka, razvoja, stvaranja na nekoj novoj razini. Gubi dizajn stimulira osjetila, estetski je privlačan, a istovremeno i funkcionalan. Gubi teži ka savršenosti spajajući strast i hrabrost. Ključ svega je napredak!

FacebookLinkWebsite

Dodatne informacije
BAZA

Hrast, Crno bojana breza, Američki orah

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “3D DINING CHAIR – Fully Upholstered – Wood base”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: