Povratak na vrh
2D DINING CHAIR - Front Upholstered - Center base
2D DINING CHAIR - Front Upholstered - Center base

Dostupno uz narudžbu

2D DINING CHAIR – Front Upholstered – Center base

573,36 

+
-
Compare
Opis

2D stolac uph/center

Dizajn: Komplot Design, GUBI

Materijal: sjedište laminirano u hrast/orah/crno bojanu brezu,

tkanina, noge bojane u crno

Dimenzije: D57 x W46 x H81 cm

Visina sjedišta: 46 cm

Napomena: Cijena se odnosi na prvu (najpovoljniju) varijantu sjedišta i tapecirunga.

Za sve upite i narudžbe, molimo javite se na mail: info@dizajhnolik.hr

Gubi 2D stolac uph/center pripada kolekciji jednostavnih, laganih blagovaonskih stolaca. Kolekciju karakterizira jednostavan, pročišćen i minimalistički izgled kao okosnica suvremenog dizajna. Sjedište je laminirano u hrast, orah ili crno bojanu brezu, a može se kombinirati s  različitima drvenim i metalnim bazama. 2D stolac uph/center, kao što samo ime sugerira, ima bazu koja je pozicionirana iz središnjeg dijela stolca. Stolac  ima tapeciranu prednju stranu, a stolac postoji i u netapeciranoj varijanti. Gubi 2D stolac je eco- friendly budući da su mu sjedište i naslon izrađeni od poliesterskih vlakana dobivenih iz rabljenih plastičnih boca pretvorenih u filc. Jednostavan, minimalistički dizajn u kombinaciji s čvrstoćom i lakoćom održavanja čini Gubi 2D stolac pogodnim za privatne domove ali i komercijalne i javne prostore kao što su restorani, barovi i muzeji. Poput stolaca iz prethodne, Gubi 1 kolekcije, Gubi 2D stolci se mogu pohvaliti brojnim nagradama zbog svog inovativnog i održivog pristupa dizajnu namještaja.

Komplot Design osnovano 1987. godine, partnerstvo  je danskog  arhitekta Poula Christiansena i ruskog industrijskog i grafičkog dizajnera Borisa Berlina. u više od 20 godina zajedničkog stvaranja kreirali su namještaj i multidisciplinarna dizajnerska rješenja za danske i internacionalne kompanije poput Le Klinta i Lightyearsa i mnogih drugih.

Gubi je dizajnerska tvrtka koja je posvećena slavljenju luksuznosti življenja. Dizajn kombinira neka prošla vremena sa sadašnjosti, a sve u svrhu napretka, razvoja, stvaranja na nekoj novoj razini. Gubi dizajn stimulira osjetila, estetski je privlačan, a istovremeno i funkcionalan. Gubi teži ka savršenosti spajajući strast i hrabrost. Ključ svega je napredak!

FacebookLinkWebsite

Recenzije (0)

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “2D DINING CHAIR – Front Upholstered – Center base”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More Products
PODJELITE OVAJ PROIZVOD: